Over Body Dynamics in Tiel

Over Body Dynamics in Tiel

Body Dynamics helpt leden sinds 1999 weer fitter, gezonder en slanker te worden. En te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven. Interesse? Start dan nu met een gratis kennismaking. Of wil je eerst ontdekken wat bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijdje bezig met uitstellen… Toch? Daarom! Start vandaag nog met jouw gezondere leefstijl. Body Dynamics in Tiel is jouw persoonlijke coach.

arrow-down

Waarom Body Dynamics?

100% persoonlijke begeleiding
100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij Body Dynamics altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten

Voor iedereen
Voor iedereen

Body Dynamics is er voor elke leeftijd en elk sportniveau. Wij hebben alles voor jouw persoonlijke doelstellingen. Together we do it.

Divers aanbod
Divers aanbod

Bij Body Dynamics is het mogelijk om een ruim aanbod van groepslessen te volgen. Van Rugklachten tot Reuma, van Revalidatietraining tot Specifieke doelgroepen (nek, schouders en knie klachten) en nog veel meer!

Het Body Dynamics Team

Tenny van den Berg | Oprichter
Tenny van den Berg | Oprichter

In 1999 startte ik met het sportcentrum waar voor iedereen een activiteit te vinden is. Sinds 3 augustus 2008 ben ik officieel gediplomeerd als Function Movement Specialist. Zelf geef ik nog steeds de lessen die ik leuk vind.

Autumn van den Berg | Mede-Eigenaar
Autumn van den Berg | Mede-Eigenaar

Sporten leerde ik al van kleins af aan en toen ik vanaf 2006 werkzaam was in de club heb ik mijn eerste diploma’s binnen gehaald. Dansen vind ik ook super leuk en ik vind het fijn om lessen te geven en met mensen bezig te zijn.

Youi van den Berg | Mede-eigenaar
Youi van den Berg | Mede-eigenaar

De interesse in sport werd al gewekt door onze moeder Tenny. Het leuke aan dit werk is het zien dat mensen bewegen steeds leuker gaan vinden. Dit kan ik terugzien in m’n groepslessen maar ook in het individueel begeleiden van m’n trouwe leden.

Tommie Meeter | Trainer
Tommie Meeter | Trainer

Inmiddels ben ik al 5 jaar werkzaam voor Body Dynamics. Je vind mij achter de schermen en als trainer in de zaal. Mijn specialiteiten zijn hypertrofie training, krachttraining voor sporters en conditietraining.

Leon Laurens | Trainer
Leon Laurens | Trainer

Sinds 2010 ben ik te vinden bij Body-Dynamics. Hier ben ik begonnen met stage lopen en nooit meer weggegaan. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan en ben ik steeds meer verschillende groepslessen gaan geven.

Tom Reuvers | Trainer
Tom Reuvers | Trainer

Mij kom je niet zo vaak tegen. Ik werk slechts 2 uurtjes per week bij Body Dynamics. Je kunt me vinden in de fitness op donderdagavond. Graag maak ik een praatje met je op de club en help ik je bij de fitnessoefeningen.

Tim van Lent
Tim van Lent

Momenteel doe ik de opleiding sportkunde en ben als trainer op de woensdag en vrijdag actief binnen Body Dynamics, ik ben voornamelijk bezig met het begeleiden en geef ik advies op het gebied van voeding, slaap en supplementen.

Leon Slotboom | Trainer
Leon Slotboom | Trainer

Ik ben sinds 2016 actief bij Body-Dynamics. Ondertussen heb ik mij gespecialiseerd in fysio-training, sportvoeding en het krachttrainen. Heb je vragen, spreek me gerust een keer aan tijdens het sporten.

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl.

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl.

De Body Dynamics: Jouw partner voor Fitness, Groepslessen en Personal Training

Het is al meer dan 23 jaar bekend dat Body Dynamics mensen uit Tiel helpt op het gebied van Fitness, Groepslessen en Personal Fitness. Ons diverse aanbod maakt het voor onze leden mogelijk om hun doelen te bereiken en te behouden. Met onze Gratis Kennismaking en onze Lidmaatschapstest geven we iedereen de kans om gratis kennis met ons te maken. Bovendien staat ons competente team altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!

Maak kennis met Body Dynamics