Het aanbod van Body Dynamics

Het aanbod van Body Dynamics

Ontdek het veelzijdige aanbod aan Groepslessen, Fitness en Personal Training van Body Dynamics in Tiel

arrow-down

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

Fitness
Fitness

Fitness altijd onder toezicht en met persoonlijke begeleiding afhankelijk van het abonnement dat u neemt. We hebben een brede keuze uit diverse bewezen succesvolle trainingsconcepten. Het brede Fitness aanbod van Body Dynamics in tiel is te veel om op te noemen. Vandaar dat wij u graag persoonlijk verder helpen om zo samen te kijken welk aanbod het beste bij u past. Doe nu de Lidmaatschapstest om erachter te komen welk lidmaatschap het beste bij u past of kom langs en probeer ons gratis uit!

Groepslessen
Groepslessen

Samen sporten is leuker! Kies daarom uit een van onze vele groepslessen en combineer plezier met het behalen van resultaat.

Personal Training
Personal Training

Personal training bij Body Dynamics in Tiel is de ideale manier om op een veilige wijze resultaten te behalen. Het geeft jou de mogelijkheid om veel te leren over oefeningen, techniek en functioneel bewegen. Onze personal trainers motiveren jou om het maximale uit jezelf te halen door middel van professionele begeleiding tijdens de Personal training / PT sessies.

Milon Cirkel
Milon Cirkel

FIT IN 35 MINUTEN PER TRAINING Wil je starten met fitness, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan heeft Body Dynamics in Tiel voor jou de oplossing!

Body & Mind
Body & Mind

In balans, onder begeleiding. Tijdens onze Body & Mind lessen richten wij onze aandacht zowel op het fysieke als het mentale.

Spinning
Spinning

Al jaren staat Body Dynamics in Tiel bekend om de kwalitatieve spinninglessen. Ook nu streven wij elke dag weer naar hoogwaardige, vernieuwende en uitdagende spinninglessen. Met het grote team van spinning instructeurs bieden wij elke dag gevarieerde lessen aan. Voor elk wat wils!

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Kennismaking!

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Alles van Fitness, Personal training en Groepslessen bij Body Dynamics in Tiel

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al meer dan 23 jaar de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Tiel. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: Fitness, Personal training en Groepslessen. Met onze Gratis Kennismaking en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.

Maak kennis met Body Dynamics