Beauty and more

https://www.beautycentertiel.nl/

Bring a Friend!

 • Vriend 1

 • Vriend 2

 • Vriend 3

Contactformulier

Doe de online test!

Gratis proefles!

 • Ervaar het zelf en kom langs voor een gratis proefles.
 • Naam
 • E-mailadres
 • Telefoonnummer

Location

Welk lidmaatschap past het beste bij u?

 • Wat zou u willen verbeteren?
 • Hoe belangrijk is uw doel?
 • Hoe belangrijk is kwalitatieve begeleiding voor u?
 • Wat heeft u weerhouden om eerder te starten?
 • Hoe lang heeft u er over nagedacht?
 • Heeft u eerder gefitnesst?
 • Ik ben lid.
Body & Mind

In balans, onder begeleiding. Tijdens onze Body & Mind lessen richten wij onze aandacht zowel op het fysieke als het mentale. Het brede aanbod van Body Dynamics is te veel om op te noemen. Vandaar dat wij u graag persoonlijk verder helpen om zo samen te kijken welk aanbod het beste bij u past. Kom langs en probeer ons gratis uit!

Gratis proefles!

Nirvana Fitness

NirvanaFitness® is een unieke mix van opzwepende muziek, eenvoudig te volgen Pilates en yogaoefeningen en ritmische ademhaling om het lichaam te ontgiften.

NirvanaFitness® is een les waarin je leert hoe je correct moet ademen tijdens een reeks van functionele Pilates en yogaoefeningen, die leidt naar een langzamer en dieper dagelijks ademhalingspatroon (middenrif bij langdurig uitademing), dat oppervlakkig standaard ademhalen zal vervangen.

Al onze lessen zijn toegankelijk voor iedereen. Weten welke les het beste bij u past? Kom vrijblijvend langs voor een nadere kennismaking en gratis proefles. Wacht niet langer en vul onderstaand formulier in!

Gratis proefles!

Relaxercises/ Feldenkrais

Relaxercises/ Feldenkrais is een body en mind les waarbij gebruik wordt gemaakt van bewegingen uit het traditionele Yoga en Tai Chi. Onderdelen zijn: ademhalingstechnieken, flexibiliteit, statische kracht, concentratie en meditatie.

Feldenkrais is een praktische en efficiënte methode om te leren hoe je over meer van je eigen  bewegingsmogelijkheden kunt beschikken. Aandacht is een belangrijk aspect in de lessen, je zou het daarmee ‘Mindfullnes in Beweging’ kunnen noemen

Voor wie?
Deze les is geschikt voor deelnemers van ieder niveau, ongeacht leeftijd of geslacht. Het zorgt voor ontspanning van schouders en nekgebied. De rompspieren worden sterker en men krijgt een betere lichaamshouding. Dit samen met heerlijke muziek maakt alles tot een zeer prettige les. Kom en probeer ons gratis uit!

Gratis proefles!

 

Pilates

De Pilates Methode, ontwikkeld door de legendarische Joseph Pilates, is een oefenmethode voor het gehele lichaam. In de methode wordt gewerkt naar het vinden van de ultieme balans tussen body en mind en de samenhang tussen kracht, souplesse en controle.

Het centrum van kracht (Powerhouse), oftewel de buikspieren, rugspieren, binnenkant dijbeen en bilspieren, is het punt van waaruit alle oefeningen worden opgebouwd. Het resulteert in een krachtig, soepel lichaam en gestroomlijnde spieren (geen bulk, massa), een goede houding en een groot bewustzijn van je lichaam. In de Pilates les wordt gebruik gemaakt van de Pilates Chair om tot de bovengenoemde resultaten te kunnen komen. Ook is er een serie oefeningen op de mat, met als uitgangspunt de ‘Powerhouse’ oftewel het centrum van kracht, nog eens extra te versterken. Een gezond lichaam zonder blessures is hierbij een must!

Meld u nu aan voor een kennismakingstraining en ervaar het zelf!

Gratis kennismakingstraining!

Body Balance

BODYBALANCE is de op yoga, tai chi, en pilates gebaseerde workout waarbij je flexibiliteit en kracht opbouwt en je een gevoel krijgt van rust en kalmte. Gecontroleerde ademhaling, concentratie en een zorgvuldig gestructureerde serie van stretches, bewegingen en houdingen op muziek creëren een holistische workout die het lichaam in een toestand van harmonie en balans brengt.

Meld u nu aan voor een kennismakingstraining en ervaar het zelf!

Gratis kennismakingstraining!