Beauty and more

https://www.beautycentertiel.nl/

Bring a Friend!

 • Vriend 1

 • Vriend 2

 • Vriend 3

Contactformulier

Doe de online test!

Gratis proefles!

 • Ervaar het zelf en kom langs voor een gratis proefles.
 • Naam
 • E-mailadres
 • Telefoonnummer

Location

Welk lidmaatschap past het beste bij u?

 • Wat zou u willen verbeteren?
 • Hoe belangrijk is uw doel?
 • Hoe belangrijk is kwalitatieve begeleiding voor u?
 • Wat heeft u weerhouden om eerder te starten?
 • Hoe lang heeft u er over nagedacht?
 • Heeft u eerder gefitnesst?
 • Ik ben lid.
Groepslessen

Samen sporten is leuker! Kies daarom uit een van onze vele groepslessen en combineer plezier met het behalen van resultaat.
Het brede aanbod van Body Dynamics is te veel om op te noemen. Vandaar dat wij u graag persoonlijk verder helpen om zo samen te kijken welk aanbod het beste bij u past. Kom langs en probeer ons gratis uit!

Klik hier voor een gratis proefles!

Les Mills

Kom langs en doe mee met een van onze vele Les Mills groepslessen!

 • De nummer 1 groepsfitnessaanbieder ter wereld, met 15.000 aangesloten clubs, verdeeld over 80 landen.
 • Verschillende programma’s, waarbij diverse kwaliteiten en intensiteitsniveaus centraal staan.
 • Er is voor iedereen wel een passend programma, of je nu een aangeboren vechtersbaas bent of gewoon veel passie voor dans hebt.
 • Alle Les Mills programma’s wisselen elke drie maanden van choreografie en muziek.

Doe mee met o.a.: Bodycombat, CX Workx, Grit Strenght, Bodyjam, Bodypump, Sh’bam, Bodybalance, Sprint, Bodyvive,

Al onze lessen zijn toegankelijk voor iedereen. Weten welke les het beste bij u past? Kom vrijblijvend langs voor een nadere kennismaking en gratis proefles. Wacht niet langer en join us!

Klik hier voor een gratis Les Mills proefles!

Spinning

Spinning® is hard werken en kost liters zweet. Maar je bouwt een enorm uithoudingsvermogen op. Wie er eenmaal mee begint, is vaak niet meer te stoppen.

Spinning® is een pittige training die gericht is op hart en vaten. Deze training doe je op een soort hometrainer, een stationaire fiets. De training is goed voor een sterk hart, het vergroten van je longinhoud, een goede bloedsomloop en soepele spieren. Spinning®, het woord zegt het al, betekent namelijk ‘snel ronddraaien’. Je bent dus echt hard aan het werk tijdens een uurtje fietsen.

Tips Voor het beste resultaat is het raadzaam om drie keer per week te trainen.Houd echter wel eenhanddoek bij de hand, want je gaat zweten zoals je nog nooit eerder gezweet hebt! Je moet dan ook, zoals bij elke sport, genoeg water drinken. Zo droog je niet uit door het vele zweten. Vergeet niet te rekken en strekken voor én na de training. Zo voorkom je spierpijn en ongewenste blessures. Wanneer je je tijdens de training duizelig begint te voelen, verlaag dan je snelheid en stop langzaam met trappen.

SPIN®, Spinner®, Spinning® and the Spinning logo are registered trademarks that are owned or used under exclusive license by Mad Dogg Athletics, Inc.

Klik hier voor een gratis proefles Spinning!

Bellicon Circle

Het Bellicon® Circle trainingsprogramma

Bellicon is letterlijk een HIIT, een high intensity interval training, waarbij je samen met een partner traint en wederzijdse motivatie en aanmoediging onderdeel zijn van een totaaltraining en men elkaar kan motiveren om tot het uiterste te gaan.

Deze veelzijdige trainingsmethode is een totale lichaamstraining bedoeld om spiermassa te vergroten en dus toegespitst op sportieve en atletische deelnemers. Kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie en tijdssequenties behoren tot de integrale elementen van een bellicon® Circle training.

Klik hier voor een gratis proefles Bellicon!

Kickfun

Wat is KickFun?
KickFun is een spectaculaire mix van verschillende vechtsporten, waarbij je op knallende muziek verschillende stoten en trappen op een kickbag (staande bokszak) maakt. De workouts duren 45 tot 55 minuten en zijn onder leiding van een gediplomeerd KickFun instructeur.

Is KickFun voor iedereen geschikt?
Vrijwel iedereen kan KickFun doen, aangezien iedereen op zijn/haar eigen niveau mee kan doen. Mensen met eventuele blessures kunnen voor de les het beste even overleggen met de instructeur. Die kan bepalen welke oefeningen je wel en niet mee kunt doen.

Is KickFun een vechtsport?
Nee. KickFun is zeker geen vechtsport. Je ontvangt dus nooit stoten of trappen. Je deelt wel uit (op de kickbag). KickFun is bedoeld als groepslesworkout. Het gaat er dus om dat je vet verbrand en je conditie en kracht verbeterd, niet dat je leert vechten. De KickFun instructeur let natuurlijk wel op je technieken zodat je geen blessures oploopt.

Nieuwsgierig? Kom langs en doe gratis mee!

Klik hier voor een gratis proefles Kickfun!